Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یران خودرو، گفت: کاهش ۵۵ درصدی خودروهای متوقف، بهبود پنج درصدی سطح کیفیت محصولات ایران خودرو بر اساس ارزشیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد از نشانه‌های اثربخشی اقدامات و برنامه‌های کیفی گروه صنعتی ایران خودرو در سه ماهه اخیر است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ایکوپرس- دکتر مهدی خطیبی از کاهش 55 درصدی خودروهای متوقف و متوقع در شبکه خدمات پس از فروش از بهمن ماه 1400 تا فروردین 1401 خبر داد و گفت: با اولویت‌دهی به تامین قطعات شبکه، شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در راستای تحقق منویات رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای، ابلاغیه هشت گانه رییس جمهوری محترم و ارج نهادن به مطالبات به حق مشتریان محترم، تدوین و اجرای طرح تحول کیفیت در زنجیره ارزش و در حوزه‌های تامین، مهندسی و طراحی، ساخت و تولید، فروش، خدمات پس از فروش و لجستیک را در سه محور طراحی و عرضه خودروهای جدید، توقف تولید محصولات قدیمی و رفع عیوب مزمن و کیفی سازی محصولات تولیدی فعلی، در دستور کار قرار داده‌ایم.
خطیبی، افزود: از نیمه‌های بهمن ماه سال گذشته، به منظور عملیاتی شدن اهداف کیفی محصولات، حدود 70 پروژه بهبود مشخصه‌های کیفی محصولات فعلی و قریب به 190 برنامه زیرساختی در جهت ارتقای کیفیت در طول زنجیره ارزش ایران خودرو برای سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعریف شده و در حال اجرا است.
وی ادامه داد: با تمرکز و توجه به برنامه های اثربخش و نتیجه گرا، موضوع ارتقای کیفیت محصولات گروه صنعتی ایران خودرو به‌طور مستمر نظارت و مراقبت می‌شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که در مدت زمان کوتاه گذشته از تعریف پروژه‌ها، نتایج بررسی روند شاخص‌های کیفی قبل از تحویل و نحوه پشیبرد برنامه‌های کیفی، حکایت از اثربخش بودن برنامه ها و بهبود این شاخص‌ها دارد، گفت: اعمال گارانتی سه سال یا 60 هزار کیلومتر برای تمامی محصولات تولید مدل 1401 و ایجاد زیرساخت‌های لازم و ظرفیت سازی در شبکه خدمات پس از فروش، الزام به تولید بدون کسری محصولات با توجه به تاثیرات قابل ملاحظه تولید به‌صورت عبور مستقیم بر شاخص‌های کیفی از عمده اقدامات پیش برنده اهداف کیفی شرکت ایران خودرو، طی سال جاری هستند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، در ادامه گفت: باتوجه به نقش و سهم بالای کیفیت قطعات در ارتقای کیفی محصولات تولیدی، زنجیره تامین و مجموعه سازندگان قطعات، تلاش کردیم با ایجاد تعاملات مناسب و افزایش هم افزایی با سازندگان، زمینه های اجرای بهبود کیفیت قطعات و محصولات را فراهم کنیم که این رویکرد مورد استقبال قطعه‌سازان نیز قرار گرفته است. 
دکتر خطیبی، با تاکید بر رویکرد پشتیبانی و حمایتی از قطعه سازان، گفت: در عین حال سال 1401 الزامات کیفی مشخصی را برای حوزه تامین قطعات در نظر گرفته‌ایم، پشتیبانی فنی و مهندسی برای ارتقای قابلیت سازندگان، الزام و نظارت به تضمین هم‌زمان کیفیت، کمیت و زمان تحویل قطعات توسط سازندگان، همکاری با سازندگان با رتبه معتبر (AوB) بر اساس رتبه‌بندی ساپکو و ابطال تاییدیه قطعه سازنده‌ای که از اهداف کیفی تبعیت نکرده، از جمله رویکردهای گروه صنعتی ایران خودرو در ارتباط با حوزه کیفیت تامین و قطعات است.
وی افزود: گروه صنعتی ایران خودرو با ایجاد همدلی و جلب مشارکت حداکثری قطعه‌سازان و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های انسانی و تخصصی موجود، تمام تلاش خود را برای ارتقای کیفیت محصولات به کار خواهد بست.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، تمرکز بر خواست مشتری در شاخص‌های کیفیت، گسترش نظارت کیفی به همه واحدهای موثر در زنجیره ارزش شرکت، تمرکز بر بهینه سازی الگوهای رفتاری، استانداردسازی رویه‌ها و مشخصه‌ها و دست‌یابی به بالاترین استانداردها در کیفیت محصولات و خدمات و برنامه های متعدد دیگر از اقدامات اصلی این شرکت خواهد بود. 
وی اظهار امیدواری کرد، با استعانت از خداوند سبحان و با پشتوانه سرمایه انسانی متعهد و تلاشگر، شاهد رشد روزافزون کیفیت فرآیندها و محصولات، تحقق منویات رهبری معظم حضرت امام خامنه‌ای و رضایتمندی حداکثری مشتریان عزیز باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خدمات پس از فروش کیفیت محصولات شاخص های کیفی ارتقای کیفی برنامه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی دانشجوی دکتری تخصصی توسعه کشاورزی از دانشگاه زنجان درباره علت انجام این طرح گفت: استان مازندران با توجه به موقعیت خاص اقلیمی از گذشته به عنوان یکی از پایه‌های اصلی کشاورزی و تأمین مواد غذایی در ایران مطرح بوده و در بسیاری از محصولات کشاورزی ازجمله مرکبات در کشور از بالاترین جایگاه برخوردار است. به همین علت باید با شناخت کامل همه ابعاد و ویژگی‌های این پدیده‌ها، روند تغییرات و نوسانات عوامل اقلیمی برای ارزیابی امکان بروز تغییرات اقلیمی احتمالی بررسی شود.

وی ادامه داد: از طرفی، معیشت خانوارهای روستایی وابسته به کشاورزی است و این آسیب‌پذیری می‌تواند اثرات غیرمستقیمی برالگوی تجارت، توسعه و امنیت غذایی داشته باشد. در سال‌های اخیر توجه مجامع علمی جهان به موضوع تغییر اقلیم بیشتر در زمینه‌های اثرات و پیامدهای تغییر اقلیم و بررسی سازوکارهای تاب‌آوری و سازگاری در مقابل تغییر اقلیم معطوف شده و در سطح جهانی، تغییرات چشمگیری در نگرش نسبت به مخاطرات دیده می‌شود. بر اساس این نگرش، برنامه‌های کاهش مخاطرات باید به دنبال ایجاد و تقویت ویژگی‌های جوامع تاب‌آور باشند و در زنجیره مدیریت سوانح به مفهوم تاب‌آوری نیز توجه کنند.

هاشمی ساداتی تصریح کرد: سازگاری در کشاورزی با توجه به محرک اقلیمی و اصلاحات مرتبط با آن و مطابق با گونه‌های مختلف مزرعه و مکان‌ها، و شرایط اقتصادی، سیاسی و سازمانی انجام می‌شود. مناطق مختلفی از کشور در سال‌های اخیر تحت تأثیر نوسانات آب و هوایی و تغییر اقلیم قرار گرفته‌اند که از این بین می‌توان به مناطق کشاورزی استان مازندران اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: نتایج این پژوهش در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی، منطقه‌ای و محلی برای مقابله با آثار وپیامدهای نوسانات وتغییرات اقلیمی در کشور و استان مورد استفاده جدی و کاربردی قرار می‌گیرد و به تدوین برنامه‌ها و اقدامات عملیاتی لازم برای افزایش ظرفیت‌های سازگاری و تاب‌آوری بخش کشاورزی وجوامع محلی در مواجهه با تغییرات و نوسانات اقلیمی کمک می‌کند.

هاشمی ساداتی گفت: توجه به مسأله تغییر اقلیم از اهداف و اولویت‌های کشور‌های مختلف جهان است چراکه با مسائل دیگری از جمله کاهش فقر، امنیت غذایی، دستیابی به خدمات بهداشتی، آموزش و انرژی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: تغییر اقلیم تأثیر قابل توجهی بر منابع آب خاورمیانه می‌گذارد و به دنبال آن کشور ما نیز با چالش‌های جدی به‌خصوص در بخش آب و کشاورزی مواجه خواهد شد. از طرفی کشاورزی یکی از حساس‌ترین بخش‌هایی است که در معرض تغییرات اقلیمی قرار دارد.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: شواهد موجود نشان می‌دهد که تغییر اقلیم و اثرات آن جهانی است، اما بیشترین اثرات نامطلوب را بر کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای آفریقایی و آسیایی به‌خاطر پایین بودن ظرفیت مقابله‌شان می‌گذارد.

وی تصریح کرد: کشاورزی را می‌توان یک فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست که طیف وسیعی از خدمات زیست بوم را فراهم می‌کند. مهمتر از همه اینکه کشاورزی به اشکال و در مکان‌های مختلف به تغییر اقلیم حساس شده و ظرفیت مدیریت این خطر نیز در این مناطق متغیر است.
این محقق و پژوهشگر افزود:

«تحلیل آسیب‌پذیری و تاب‌آوری باغداران مرکبات در سازگاری آن‌ها در برابر تغییر اقلیم در استان مازندران» عنوان طرحی است که سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی اسماعیل کرمی دهکردی ون حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است .

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه